• Mobile:06-41482920
 • Tel:06-41482920
 • E-mail:info@zuidcoast.nl
 • Website:https://zuidcoast.nl/
 • Map View
 • Street View
 • Directions
 • Driving
 • Walking
 • Bicycling
 • Transit

ZuidCoast

 • 137
Specificaties
KeukenInternationaal
OmgevingStrand
AmbianceRelaxed
Plaatsen60
Omschrijving

Ervaar de Island Vibe bij restaurant ZuidCoast. Het charmantste strandpaviljoen van Zandvoort, op het mooiste stuk strand van Zandvoort. Gelegen tussen de prachtige Waterleidingduinen en de Noordzee. Bij ZuidCoast geen opsmuk en drukte, maar vol op ruimte, uitzicht, natuur en ontspanning. Zo kende je Zandvoort nog niet. Via een heerlijke strandwandeling over het Zuiderstrand kom je uitgewaaid bij ons aan. Zowel voor zonnen en zwemmen op een zomerse dag, als voor een warme chocolademelk na een frisse voorjaarswandeling. De sfeer is ontspannen en gezellig, de bediening vriendelijk en snel. ZuidCoast is jouw woonkamer op het strand.

Gastheer Restaurant ZuidCoast

Onze gastheer en topkok Jort de Snoo, geboren aan het strand van Terschelling en later vele jaren doorgebracht op Ibiza, is als geen ander een kenner van de echte eiland beach vibe. Op ons terras en in ons paviljoen kun je genieten van heerlijke Spaanse gerechten vers bereid door Jort en goede wijnen met adembenemend uitzicht op zee, duin en strand. De afgelegen ligging maakt ZuidCoast een oase van eenvoud en sereniteit. Een welhaast mediterende ervaring, soms verstoord door een enkele zonnebadende zeehond of een groepje nieuwsgierige herten… Een werkelijk prachtige plek om samen te genieten van een zonsondergang met huisgemaakte tapas en een heerlijk wijntje.

ZuidCoast is ook te gek om met familie, vrienden, netwerk of collega’s te reserveren voor een feestje, vergadering, event of trouwerij. Weg van alles en iedereen. Je eigen strand. Op slechts 25 minuten rijden van Amsterdam ervaar je de relaxte Island Vibes van ZuidCoast.

Openingstijden

Vaste openingstijden hebben we bij ZuidCoast niet. We gaan mee met het weer. Zolang het niet pijpenstelen regent zijn wij open! Wel hebben wij enkele besloten dagen voor bijvoorbeeld huwelijken of bedrijfsevenementen. Bij twijfel kan je altijd even bellen op 06-41482920. Ons seizoen loopt van april t/m september!

Restaurant ZuidCoast, genieten in Zandvoort.

Routebeschrijving ZuidCoast

ZuidCoast ligt vlakbij kilometerpaal 69 op het Zuid strand van Zandvoort en aan het prachtige beschermde natuurmonument de Waterleidingduinen. Wij zijn gemakkelijk per auto, fiets en openbaar vervoer te bereiken. Het laatste stuk loop je over het strand.

Auto: houd in Zandvoort de borden ‘strand Zuid’ aan. Parkeren kan aan de boulevard of op parkeerplaats ‘De Zuid’ (ingang Friedhoffplein).

Fiets: volg in Zandvoort de borden ‘FKK strand’. Er bevindt zich een fietsenstalling aan de boulevard ter hoogte van strandpaviljoen Havana aan Zee.

Openbaar vervoer: er is twee keer per uur een directe treinverbinding tussen Amsterdam en Zandvoort (ns.nl). Vanaf station Zandvoort is het 30 minuten wandelen. Ook met buslijn 80 en 81 vanuit Amsterdam is Zandvoort goed bereikbaar (connexxion.nl)

Bij strandpaviljoen Tijn Akersloot / Havana aan Zee ga je het strand op. Na 750 meter zuidwaarts wandelen ziet u het blauwe dak van paviljoen ZuidCoast.

Ga naar de website van Restaurant ZuidCoast

0 Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.